Lotteri-vinnere på introkurs


Kajakkvinner 2015
Irene Wanderås
Irene Wanderås fikk lykkeloddet i Padlelotteriet i år. Ja, bokstavelig talt fikk, for det var ikke en gang hun selv som kjøpte loddet. Men det fungerte åpenbart å skrive hennes navn på, så Wanderås ble den heldige vinner av en Tahe Marine Reval Midi i plast.

Torsdag 24. september var det tid for introkurset som fulgte med hovedgevinsten, og som seg hør og bør kom Irene padlende hjemmefra sammen med naboen Anja som skulle være medhjelper på kurset.

Elin Reiertsen og Ann Britt Bastesen vant også introkurs i lotteriet. Reiertsen sendte barnebarnet Dina på kurs, og bivånet det hele heller fra land, mens Ann Britt deltok entusiastisk selv.

Irene Wanderås forteller her selv litt om kurskvelden:
Hadde en hel fantastisk ettermiddag/kveld på kurset. Gruet meg litt i forkant på øving av kajakkvelt, men med gode trygge instruktører gikk det over all forventning. 

Kurset startet i et fantastisk vær på Sigerfjord stranda, så vi fikk med solnedgang, sel og morild. Avsluttet med en tur rundt Kjærringnesøya og når vi padler inn til stranda for å avslutte topper det hele seg med nordlyset. Magisk, beskriver Wanderås.
 
Hun gleder seg nå mest til å oppleve mer av akkurat dette, nærhet til naturen, skriver hun avslutningsvis. Vi håper noen av opplevelsene blir sammen med Vesterålen Padleklubb. 

Hjertelig velkommen skal både hun og de andre kursdeltakerne i hvert fall være. Det samme gjelder for øvrig også loddkjøper, som vi hører har kjøpt seg egen kajakk for å kunne padle på tur sammen med henne.

Vi har god tro på at flere av disse blir å se på havet ved senere anledninger også, lykke til!

Ingen kommentarer: