Avslutning på ungdomskurset

Endelig fikk vi en vindstille dag med sol på ungdomskurset! Det passet jo fint på siste kvelden. Her er vi på tur ut fra naustet. (Bildene er klikkbare.)

Her padler vi så fort vi kan mot Gunn etter tur, og øver på bråstopp. Vi må jo ikke padle henne ned, heller – samtidig som vi skal så nært som mulig før stopp. Det gikk bra, så alle må ha vært flinke!

En liten mat- og sjokoladepause på land mens vi pønsker ut neste trekk. Ja, og det siste – vi må jo finne på noe gøy når vi kommer tilbake og det står foreldre i fjæra og venter.

Men først fyller vi kajakkene med vann. Etter hvert er de blitt så gode (nei det tok IKKE lang tid) på kanting at det må alternative aktiviteter til. Klarer vi å lage ubåt?

Oftest hørt på ungdomskurset: "Får vi lov å bad?" (Ja! Værsågo!) Her er det bading, og ubåt underveis... Visste dere forresten at en kajakk blir "seig" i bevegelsene når det blir mye vann i cockpit? Det vet vi, for det har vi prøvd i dag.

Frida slapper litt av i alternativ posisjon. Om kajakken er på kant eller man sitter vanlig eller uvanlig – det meste funker når man er ung og sprek.

 Der er kajakken under! En undervannskajakk!

Men så var det øvinga til glansnummeret, da. Celine tester å stå.

Vebjørn og Hanna får det til i dag også.

Joakim og Brage får det også til, og går for det.

Thea ble hekta på sleping etter isoporklossen forrige gang, så hun fikk slepe flåten med Celine stående i, fremst i følget. Og bare så dere vet det så er det faktisk ganske tungt å slepe på flere kajakker i slengen.

Like bak kommer ståpadlejentene…

Og her kommer gutta…

– Og endelig ble det mer bading! I dag hadde vi god temperatur i lufta, så det var ikke like ille at det er var kjølig i vannet.

Så nå har hele gjengen fått våttkort! Det er det ikke alle foreldrene som har. ;)

Gratulerer, til en kjempeflink og ivrig gjeng, som vi håper blir med oss på andre ting også. For dette har vært kjempegøy og inspirerende, også for de voksne – og vi har forskjellig å lære av ungdommen også. En hel masse, faktisk. (De er spesielt gode på bading i padleutstyr, noe vi tør påstå at de fleste voksne padlerne gjør for lite!)

Ingen kommentarer: