Årets første onsdagspadling

Foto: Chipo Tendeland
Onsdag 6. mai var vi endelig i gang med onsdagspadlingene. Vil du vite mer om disse, kan du ta en titt HER. Denne gangen gikk altså starten for de fleste fra klubbnaustet klokka seks. Seks stykker møtte fram for å bli med på denne årets første onsdagspadling – Chipo, Bent, Kristin, Dag, Anja og Trond. Litt grått, men tosifret temperatur for første gang på veldig lenge, var alle godt fornøyde med.

Foto: Chipo Tendeland
Et par etternølere startet ut først klokka sju, og satte da kursen korteste vei mot Sandøya, der resten av gjengen ventet. Nå var vi altså åtte stykker ute på tur, slett ikke verst!

Verre var det at disse etternølerne var selveste Ti på Skjæret-komiteen, som kunne fortelle at gjengen slett ikke satt på Storskjæret og en Ti på Skjæret-post slik de trodde… Her har vi altså både strand og bru med på bildet, slik dokumentasjonskravet tilsier – riktig bru, men feil strand. Da lærte vi at det ikke er lurt å stole blindt på turleder bestandig, he he.

Komitéen fortsatte videre til Storskjæret og tok et demo-bilde. Her har vi både (riktig) strand og brua med i bildet. Resten fortsatte i retur tilbake til klubbnaustet, og fullførte dermed turen rundt Børøya.

– Vi kan forøvrig notere oss at Sandøya er helt riktig turmål for strandryddeturen som går onsdag 27. mai. Skulle vi være så heldige å finne for lite søppel her, så tar vi oss en tur videre til nærliggende alternativer.


Neste onsdagspadling går onsdag 13. mai fra Ringstad (alternativt Guvåg) til Guvåg, som overnattingstur.

Ingen kommentarer: