Ti på Skjæret er i gang i Vesterålen også!

Deltar du på kick-off-turen til Guvåghytta,
får du minst én post med deg - kanskje to.
Bli med på Ti på Skjæret, inviterer klubbleder Kristin Tharaldsen og Tom Pål Holdø i komitéen. I år kan du velge blant hele 25 poster i hele Vesterålen og Lødingen.

For å bli med i trekningen av den gjeve Jerven Fjellduk original må du samle fem poster. Samler du ti, blir du også med i trekningen av en lanterne til kajakken.

Komitéen har også en joker på lur, som ingen utenom komiteen vet hva utløser. Kanskje den første som kommer til en bestemt post? Nummer tre? Eller noe helt annet? Det vil vise seg, men den som får jokeren vinner et sett med vanntette pakkposer.

Sporløs ferdsel
– Vi ble inspirert av Bodø kajakklubb som har en sporløs ordning, og går over til det samme, forteller Tharaldsen.
Istedenfor postkasser, bokser, rustne klippetenger og denslags som plasseres ut i naturen, skal deltakerne nå heller dokumentere at de er framme ved målet ved å ta en selfie. (Eller man tar av hverandre, om man er flere – noe man jo helst bør være.)
Denne postes gjerne på Facebooksiden 10 på Skjæret, for å inspirere flere til å dra ut på tur. (Eller man kan sende oss på epost, om man ikke er på Fb.)
– Vi synes en ordning med sporløs ferdsel er glimrende. Nå håper vi at denne ordningen er til inspirasjon for flere, smiler klubblederen som selv også gleder seg til padlesesongen starter skikkelig for de fleste.

Jervenduk i premie
Man behøver altså ikke besøke alle tjuefem postene, selv om noen allerede funderer på hvordan man kan klare å samle flest mulig på én og samme tur. Og selv om vi kaller det 10 på Skjæret kan det være nok med 5 poster for å vinne den gjeveste premien. Slik håper vi å nå mange, også av de som ikke padler så veldig mye. Kanskje kommer du deg ut en ekstra tur eller to i år?

Klubben setter opp tur til noen av postene i løpet av året. Blant annet er det verdt å merke seg at du får med deg minst én post, kanskje to, ved å bli med på kick-off-turen vår 13.–14. mai.

De som melder seg på får et e-kart der postene er merket av, og en turbeskrivelse for hver tur, inkludert koordinater. (Meld fra om man finner feil!)

– Vi oppfordrer alle til å sjekke værmeldingen og kartet, og at man padler på tur til postene sammen med noen andre, påpeker klubbleder Tharaldsen og ønsker god tur.

Full informasjon om Ti på Skjæret:
http://vpknorge.blogspot.no/p/10-pa-skjret.html

Ingen kommentarer: