OBS ved innmelding

Ikke før har vi innført ny ordning, så kommer vi jammen med enda en ny... Sorry.

Fordel:
Men istedenfor å skrive en epost selv og måtte huske hvilke ting du skal ta med, har vi nå laget et skjema som du lett fyller ut og sender av gårde, når du har betalt kontingenten. (Men merk fortsatt betalingen med hvem dem gjelder for.) De som allerede har sendt oss epost med informasjonen trenger ikke tenke på dette, dere er lagt inn av oss.

Svaret ditt suser av gårde til et samleskjema som lages automatisk, og vips så har vi fått oss et medlemsregister. Dersom du har oppgitt epostadressen din legger vi deg så til i epostlista vår, og dersom du har oppgitt mobiltelefonnummer så legger vi deg til SMS-lista vår, så får du varsel om de aller viktigste meldingene fra oss der.

OBS. Det du må være oppmerksom på er om det kommer en bekreftelse opp på skjermen, om at skjemaet har blitt riktig sendt. (Se illustrasjon hvordan den skal se ut.)

Skjemaet for registrering finner du HER (klikkbar link).

PS. Medlemskontingenten gjelder fra årsskifte til årsskifte, så om du ikke har betalt etter nyttår er det på tide å gjøre det nå. Dersom du registrerer deg på nevnte skjema, vil vi forhåpentligvis lett kunne sende deg melding neste gang det er på tide.

Ingen kommentarer: