Foredrag og årsmøte før helga


Sist fredag var det årsmøte i padleklubben, og selv om ikke "Ole" storm skulle dukke opp før til natten, så var vi likevel spente på hvor mange som ville dukke opp på Kleiva. Da den første fra styret ankom hadde de første tilhørerne allerede kommet, det lovet godt. Og flere skulle det komme - rundt 30 stykker var vi tilsammen etterhvert, med både store og små.

Før selve årsmøtet skulle vi nemlig høre på foredraget til Jann Engstad. Han holder til i Ørsvågvær like utenfor Kabelvåg i Lofoten, der han til daglig driver Lofoten Aktiv, som en av områdets mest erfarne padleguider. Han skulle gi oss en del gode påminnelser og for noen helt ny kunnskap. Den personlige HMS har ikke noe i en perm øverst på hylla å gjøre, den har vi med oss og bruker hele tiden - cluet er å være seg det bevisst.

Visste du for eksempel hva det innebærer når du kan se din egen pust? Stikkordet er duggpunkt...

Resten har du rett og slett gått foreløpig glipp av om du ikke kom, men det kan fort by seg nye anledninger for denslags - sikkerheten er jo viktig.

Etter et meget interessant og lærerikt foredrag som lovet, var det tid for årsmøtet. Årsmeldingen finner du HER på nettsiden, regnskap, budsjett og årsmøteprotokoll får dere ved å slenge en epost til klubben og spørre.

Remi åpnet årsmøtet og fikk godkjent innkalling og saksliste, før Marian tok over som møteleder og Kristin ble sekretær for møtet. Chipo og Fredrik skriver under protokollen.

Regnskapet for 2014 viste et trivelig overskudd, noe padlelotteriet har det meste av æren for - vi håper folk gidder å selge loddene i år også (vi har lenger tid på oss) sånn at det kan bli et passelig overskudd i år også.

Kasserer Gunn takket Remi for alle år som
leder av Vesterålen Padleklubb
- i mange år fungerte han faktisk som et helt styre alene.
Årsmøtet var positive til innsatsen vi gjorde i fjor, og vi fortsetter videre i god fart. Trond Glesaaen var tilstede fra Norsk Padleforbund og svarte på nesten alle spørsmål forsamlingen hadde - ingen store overraskelser å spore, så vi vedtok like gjerne å melde oss inn i forbundet, som planlagt.

Planene for neste år er vi jo godt i gang med, og årsmøtet var positive til disse også. Tre ting vi skal se litt på framover:
• Medlemsverving
• Giro for betaling, både for utsending og tilgjengelige på arrangementer
• Bedre epostliste/bruk av den

OBS! - Du kan selv sørge for å få alle artiklene på vår hjemmeside tilsendt på epost nesten straks de er lagt ut, se oppe til venstre på hjemmesiden.

Til slutt foretok vi valg, og Remi fikk omsider sin etterspurte avløsning som leder. Han foreslo selv Kristin Tharaldsen, som takket ja og ble valgt av årsmøtet. Hun får med seg Marian som nestleder, Trond og Gunn som styremedlemmer - alle tre fra forrige styre.

Trond fortsetter som hovedansvarlig for naustgjengen, Gunn skal fortsatt ha god styring på økonomien, og Marian tar også videre hånd om det meste av skriblerier på internett. (Om noen har lyst til å hjelpe til med dét, er det imidlertid bare kjekt, ta kontakt! Vi kan godt dele på sånt.)

Ingen kommentarer: