Ti på Skjæret 2015

Velkommen til Ti på Skjæret 2015, i regi av Vesterålen Padleklubb. Vi håper opplegget blir godt mottatt, og at det kan inspirere til ekstra mange trivelige padleturer i år.

Klubben vil sette opp turer til noen av padlemålene.

Ta bilder
Inspirert av padleklubben i Bodø har vi en bildebasert ordning vi både synes er artig, og mer i tråd med sporløs ferdsel. Kassene som ble satt ut av Brottsport i 2014 vil etter hvert bli samlet inn, men skriv gjerne en padlehilsen i boka dersom du er innom noen i mellomtiden.

Istedenfor klippekort og tang skal man nå dokumentere besøkte poster med bilde fra hvert sted – sjekk dokumentasjonskravet i postbeskrivelsen. 
Vi oppfordrer alle til å bruke Facebooksiden for å poste bilder når man er på tur, for å inspirere andre.

Sånn gjør du for å være med:

Foto: Remi Nyheim
1. Betal deltakeravgiften
2. Meld deg på HER (klikkbar link), så får du tilgang til et e-kart med turinfo inkl. koordinater.
3. Sjekk kart og turinfoen, og velg mål.
4. Dra på tur!
5. Ta bilde (gjerne selfie) når du er framme.
Post det gjerne på Facebook så andre blir inspirert.
Send evt. på epost om du ikke vil ha det på Facebook (dato/turmål i emnefeltet)
6. Registrer turen HER (klikkbar link).

Sikkerhet
Vi oppfordrer til å ta en titt på padlevettreglene våre som du finner HER (klikkbar link), før du drar på tur. I turbeskrivelsene gjør vi oppmerksom på ting vi vet om at man bør være ekstra obs på. Ta en titt på værmeldingen, kartet og gjør dine egne vurderinger etter ditt erfarings-, kunnskaps- og ferdighetsnivå.
– Ikke minst oppfordrer vi folk til å padle ilag – bruk gjerne vår gruppe på Facebook for å finne noen å padle med, om du ikke har det.

Premier
Vi trekker en Jerven Fjellduk blant alle deltakere som har besøkt minst 5 poster i Vesterålen. Vi trekker ei lanterne blant alle deltakerne som har besøkt minst 10 poster. I tillegg har vi en «joker». Det kan være den første som besøker en bestemt post, eller lignende. (Vi kan jo ikke avsløre akkurat hva.) Kanskje legger vi rett og slett ut en joker et sted? Den som vinner får i hvert fall et sett med vanntette pakkposer.

Ekstraposter
I tillegg til de postene som er satt opp på kartet, kan det være at enkelte klubbturer i løpet av året vil kunne telle som poster. Dette vil da bli opplyst i informasjonen for den enkelte tur, så følg med. Det vil da ikke telle som post dersom man drar til samme turmål på annet tidspunkt.

Utsatte turer
Vi har med noen turer som er mer utsatte enn andre, disse er merket med egen farge på kartet. Disse er for havpadlere som er erfarne både med tanke på bølger og vær. Padle ikke hit uten at du vet godt hva du gjør.

Deltakeravgift
Medlemmer betaler en hundrelapp 100,- og ikke-medlemmer en tohundrelapp 200,-, til klubbens konto nr. 4570 16 52251.
Merk med "Ti på skjæret", og gjør én betaling for hver person.

Ungdommer gratis
Ungdommer opp til 16 år får delta gratis i Ti på Skjæret. Men man må melde seg på via påmeldingsskjemaet som du altså finner HER.

Oversikt postene i 2015:

Andøy:
Bleiksvatnet

Bø:
Finnøya
Guvåghytta
Svinøya
Åsand

Hadsel:
Lille Skjervøya
Gjæva
Storskjæret
Vedøya

Lødingen:
Vester-Oksøya
Øksneshamn-Bogvika
Erikstadfjorden
Rinøya/Hestfjorden

Sortland:
Åserøya
Vikøya
Hokkabogen
Roksøya

Øksnes:
Gisløya
Skipnes
Tinden
Lifjorden

Yttersia, OBS eksponerte turer:
Våje
Rotvær
Gaukværøya
Bleiksøya

Ingen kommentarer: