Reisebrev fra ASKR 2014

Dag Eide deltok på long ramble på ASKR i år, han har lyst til å dele opplevelsen med oss. God fornøyelse! (Tekst og foto: Dag Eide.)

Lars informerer deltakerne på Long Ramble om morgendagen.
Etter å ha forelsket meg i jente med kajakk, født og oppvokst på Dyrøya (naboøya til Tindsøya og Skipnes) og flytta til Sigerfjord, ble jeg «litt hekta» på kajakk.  Prøvde 2 turer med hennes, møtte opp på badet og traff Remi, og da var det gjort. Dæven så gøy! Må innrømme jeg har padla kano i noen land, knust og bøyd noen, revna noen Ally og driver med packrafting(skriver litt om det senere) men med kajakk er anvendelsområdet betydelig større synes jeg.

Meldte meg tidlig på ASKR og Long Ramble. Testa andre modeller, fra Inuk til Zegul Empower, og endte opp med en Rockpool Taran fra Bjørns Kajakk Tromsø og rakk 4 turer med den for start.
Padla fra Barkestad til Kråkberget for registrering søndag men da det viste seg å være start fra Ringstad (ingen info om dette på ASKR hjemmeside) ble jeg litt rastløs (dæven det er langt å padle rundt) men det fixa Marian, «Du får transport med Kristin, hun står der».

Camping på Ringstad, god mat, kaldt øl, baaare glade padlere, bla engelske John & Rachael  som Marian hadde tatt imot og frakta til Kråkberget. Fant årets første modne multer, veldig hyggelig rundt bålet og fin info fra Lars om arrangementet og morgendagen. Så i påsan og spent på morgendagen.

Fortsettelse kommer...

Ingen kommentarer: