Vinn en kajakk! Stort sommerlotteri!

Vi får straks rykende ferske loddbøker fra trykkeriet - i år satser vi nemlig stort med et sommerlotteri!

For bare en femtilapp får du en vinnersjans - med bare (maks) seks hundre lodd, skulle det gi rimelig gode vinnersjanse. Vil du bedre sjansene dine er det helt greit - du får kjøpe flere lodd hvis du vil!

Det er selvsagt flotte, padlerelaterte gevinster!
Se bare nærmere på gevinstlista her:

1. Kajakk og introkurs
Førstepremien er en kajakk med verdi kr 12.499,-. Tahe Reval Midi i plast. En stødig kajakk som passer et stort utvalg brukere. I tillegg får vinneren et introkurs ved padleklubben. (Da kan man ende opp med våttkort, dersom man ønsker det.)

2. Exped Liggeunderlag med stoltrekk
Videre har vi en Exped Downmat med stoltrekk, verdi kr 2.999,-. Ren luksus på padletur, det kan vi skrive under på!

3. Startkontingent ASKR 2015
Eller så kan man vinne en startkontingent i Arctic Sea Kayak Race 2015!

4. Grønlandsåre
Det er ikke få som har prøvd grønlandsåre hos Remi Nyheim og blitt helfrelst - nå kan du vinne din egen! Remi lager en grønlandsåre til fjerdepremie i lotteriet.

5. Ortlieb vanntette pakkposer
I tillegg har vi altså Ortlieb vanntettposer verdi kr 1000,-. Et must for overnattingsturen, hvis du skal sikre at tingene ikke blir våte. Tette luker kan bli mindre tette ganske plutselig...

6. Introkurs
Til sist har vi nok et introkurs v/padleklubben. Også her kan det føre til våttkort dersom du ønsker det.

- Så, hvis du vil hjelpe klubben med å selge lodd eller rett og slett kjøpe et lodd eller flere selv - ta kontakt med oss! Vi blir kjempeglade for begge deler! Vi har fått noe sponsing men må likevel selge en del lodd for å gå i null... Og enda noen flere for å gå vesentlig i pluss... Så hiv dere rundt!

Ingen kommentarer: