Årsmelding for 2013

Styre:
Leder - Remi Nyheim
Kasserer - Gunn Mary Hanssen
Sekretær - Marian Leonhardsen

Naustansvarlig:
Trond Fjeld

Bidragsytere uten verv:
Web og medieskriblerier: Marian Leonhardsen
Børøya Rundt-ansvarlige: Chipo Tendeland og Fredrik Ness
Kaffekoker basseng: Tore Bjørkmo
Badevakter basseng: Thomas Hagan og Thorild Refsnes
Diverse praktisk i forbindelse med naustet, Rune Hesthammer


Styrearbeid
Det har vært avholdt et par styremøter, ellers har styret hatt løpende kontakt og avgjort løpende saker på mer uformelt vis. Aktiviteter har blitt til etter ønske og behov utover året, etter hva folk har hatt tid til og lyst til å ta på seg.


Informasjonsflyt
Vi har internettside www.vpknorge.blogspot.comsom vi forsøker å holde oppdatert med både informasjon om kommende turer, og litt bilder fra turer som har vært. Egen profil og Facebook-gruppe blir fortløpende oppdatert, og disse brukes også for å svare på spørsmål og lignende. Det har vært en del som har tatt kontakt her i løpet av dette året også. Vi har flere ganger fått tilbakemelding fra folk i andre klubber, om at de følger med på sidene våre og har et inntrykk av bra aktivitet her. Vi har også begynt med informasjon pr. SMS for de som ønsker det.

Samarbeid med andre
Vi har godt samarbeid med de andre klubbene i regionen. De kommer på våre arrangementer, og våre medlemmer tilbys deres arrangementer.

Vi har ikke noe formalisert samarbeid med ASKR, men flere av medlemmene deltar der som crew eller deltakere, og vi bidrar som klubb med å markedsføre arrangementet i våre kanaler, siden det er et lokalt arrangement vi ønsker å støtte opp om.

Vi har også samarbeidet med fugleforening, turlag og hagelag om matkurs og familietur med "Vesterålsmat på tur". Særdeles vellykket og godt oppmøte!

I desember var sekretær med på å starte komité for Vinterpadletreffet, som etterhvert ble en stor suksess arrangert på Hamarøya i 2014.

Generell aktivitet
Våre aktiviteter er i hovedsak bassengtreninger om vinteren, og fellesturer i løpet av året. Vi har ikke arrangert Våttkort-kurs, da det er flere lokale aktører som i dag driver med dette og det har vært praktisk for oss at de tar seg av sånt så vi kan fokusere på andre ting. Det har også vært noen dugnader i forbindelse med naustet.

Bassengtrening – Vi startet opp etter jul og fortsatte hver søndag fram til påske, som vi pleier. Varierende oppmøte, men ikke verst. En del nye også i år.

Børøya Rundt – Med Fredrik og Chipo i spissen har vi padlet rundt Børøya mer eller mindre hver onsdag fra midten av april til godt utpå høsten. Varierende annonsering og dermed også oppmøte.
Aktiviteter
18. januar - inspirasjonssamling på Kleiva. 22 frammøtte. Årsmøte, framvisning av film, og brainstorming for programmet 2013.

21. januar - Kvalsafari på Andfjorden. Totalt ti deltakere, fire fra vår klubb.
Onsdager med turleder for alternativ rute: 24. april, 15. mai og 15. juni.

19. april - Padlesamling og ekstraordinært årsmøte (saker: vedtekter og kjøp av naust)
Tema - nedkjøling v/Lars Oven Pettersen

5. mai - Ferskingtur til Lifjorden

24.-26. mai - Fellestur til Hamarøy 7 deltakere
5. juni - Rull og tulldag på Holmsdad Over 20 deltakere
9. juni - Turdag for hele familien på Årnesan, "Vesterålsmat på tur"

14.-16. juni - Kurspåtur nord for Raftsundet 6 deltakere

10. august - Arctic Race of Norway - Vi heiet på Thor Hushovd og co. 15 deltakere
11.-13. oktober - Bølgepadlesamling - Ca. 30 deltakere fra Tromsø, Lofoten, Hamarøya, Harstad, Lødingen og Vesterålen samlet på Taen.

Ingen kommentarer: