Øvelse sammen med redningsskøyta

Skøyta ankommer Smines
Som planlagt var det øvelse med Smines som utgangspunkt, tirsdag 25. mars. Fra Vesterålen Padleklubb var Remi, Bent og Marian med. I tillegg hadde vi med oss Eirik fra Bø og Rikke fra Andøya.

Først snakket vi litt ihop ombord, og la en felles plan for øvelsen. Deretter delte man seg i to grupper, slik at skøyta fikk gjøre to forskjellige søk. De klarte å finne alle sammen!

Vi gjorde flere nyttige erfaringer, som er verdt å ta med seg videre. Både i øvelsessammenheng og i den vante padlingen. Kort sagt - det er viktig å ha lys og refleks! Du vises rimelig sikkert dårligere enn du tror!

Vi tar med Rikkes kommentar på Andøy-klubben sin fb-side etter øvelsen:
Marian ble plukket opp fra sjøen, og er kommet ombord.
"Etter øvelse med redningsskøyten kan man si man fikk seg en liten oppvekker i hvor vanskelige vi er å oppdage og at sikkerhetsutstyr er veldig viktig. Bare synligheten blant oss padlere som padlet ganske nært hverandre i skumringen var ganske skremmende. Men flott øvelse hvor man lærte endel."

Tusen takk til det flotte mannskapet ombord på RS Gjert Wilhelmsen! Vi blir gjerne med på øvelse ved senere anledning også.
Padlemia har forøvrig blogget øvelsen, du kan se flere bilder i den bloggen HER.

Ingen kommentarer: