Arctic Race Of Norway (Sykkelløp)

Padleklubben tenker å være med på folkefesten når sykkelrittet kommer til Vesterålen. For best mulig kombinasjon av opplevelse og oppmerksomhet, tenker vi å ligge ved brufoten på Børøya. – Tar vi med kikkert skal vi kunne se syklistene helt ifra de kommer ned mot brua borte ved flyplassen, hele veien over rua og bortover forbi oss.

Man regner med at syklistene kommer forbi mellom kl. 17 og 18. Veiene stenges lenge før, det vil si at vi kanskje bør være til stede rundt kl. 15.00 for å være på den sikre siden.

Vi har selvsagt muligheten å møtes ved naustet og padle over. Ellers er det parkering ved Helseservice, som nok er egnet hvis mange av oss vil starte ute på Børøya.

Uansett - husk at det må påregnes en del båttrafikk i området, så sørg for å være godt synlig! Refleksvest er et godt alternativ. Husk også å padle mest mulig samlet, sånn at båtene kan se oss og best mulig skjønne hvor vi har tenkt oss.

Bruk ellers gjerne veggen til å komme med ideer og planlegge detaljer. Er det noen kule ting vi kan finne på? (Ikke minst - hva gjør vi, og hvor, mens vi vinter?)

Bli med! Få vesterålspadlerne på tv til hele verden! Juhu!!!

Ingen kommentarer: