Sesongstart - onsdagsrace!

Vi starter med onsdagspadlinga rundt Børøya førstkommende onsdag 17. april kl. 19.00! Vi fortsetter hver onsdag, men følg med her på hjemmesiden eller Facebook i tilfelle avlysninger. Det meste skulle stå i teksten nedenfor, men ta kontakt med Chipo, Fredrik, Remi, Gunn, Marian eller fb-profilen dersom du lurer på noe selv etter å ha lest dette. :)

Klar - ferdig - gå!!! Vi er i gang!
Etter runding av øya, på tur tilbake.
Hva er onsdagsrace?
- Onsdagsrace er fast padling hver onsdag rundt Børøya i Hadsel. De som liker fart konkurrerer med hverandre og/eller seg selv. De som heller foretrekker turpadling hiver seg også med, men starter en stund før hovedstarten går klokka sju, sånn at racerne har noen å ta igjen! (For det synes de er artig!)
Så konkurrer med andre eller deg selv - eller ta det som en kosetur. Valget er fritt!

Blir det ikke kjedelig uke etter uke?
Neida, det er trivelig å være på tur uansett. :) Men i år setter vi likevel opp noen turer med turleder fra klubben, for en liten avveksling. Disse er satt opp på følgende datoer:
24. april, 15. mai og 5. juni.

Hvor langt padler vi?
Chipo i surfski
Hovedløypa rundt øya er ca 9 km. Du kan korte den ned litt om du tar snarveien ved brua ca. halvveis. (Det er lov å prøve seg med innersvingen om man racer også...)

Hvor møter vi opp?
Starten går ved brua mellom Hadseløya og Børøya, brufoten mot Børøya. Du velger selv hvor du setter ut, det er flere muligheter. Bl.a. flytebrygge i sentrum, eller heimefra for de som bor i området. Eller du kan ta turen bort til Myran, ca. 1 km forbi sykehuset mot Melbu. (Se etter et stort bryggehus som står litt for seg sjøl nedenfor hovedveien, da er det like bortafor. Om noen er kommet før seg, ser du sikkert noen som holder på med kajakk der.)

Fredrik pleier ha god fart
Hvem tar imot påmelding?
Du trenger ikke å melde deg på, det er bare å møte opp. Men dersom du ikke får fulgt med her eller på fb om det kanskje avlyses, kan det være greit om du avtaler med Chipo Tendeland, Fredrik Ness eller Remi Nyheim og sjekker før du drar hjemmefra. (Og husk å ikke padle alene til brua dersom du ikke har øvd på egenredning og har den 100% inne - også når det er kaldt i vannet - ellers padler du sammen med noen!)

Hva må alle huske på?
1. Sett deg inn i, og følg padlevettreglene våre. De finner du på klikkbar link HER.
2. Å møte opp i god tid.
Turgjeng iland på bruholmen.
- Det tar litt tid å få rigget seg til, kommet på vannet og bort til brua. Og om du skal starte før hovedstarten kl. sju, trenger du enda litt mer tid. Husk at det er hovedstarten fra brufoten som går klokka sju, ikke starten for påkledning. ;) Det er kaldt å ligge i ro og vente, la folk slippe det.
3. Vanlig påkledning og sikkerhetsutstyr for padling, litt drikke og gjerne litt snack.

Ingen kommentarer: