Trivelig inspirasjonssamling på Kleiva

Tilsammen 22 stykker ble vi på Kleiva i går kveld, det synes vi er godt oppmøte. Det kom både medlemmer hos oss, ei fra naboklubben Harstad - og en hel del som ikke er medlemmer men som kanskje kunne tenke seg å bli det. :)

Vi begynte med å vise padlefilm fra New Zealand mens gjestene kom. Så ønsket fungerende leder Remi Nyheim velkommen, og journalisten fikk tatt sitt bilde. Jada, pressedekning fikk vi også, det blir spennende å se i avisen. Følg med i Bladet Vesterålen.

Så tok vi fatt på årsmøtet, og Remi gikk gjennom årsmeldinga for hva vi har gjort i 2012. Det viser seg at et år faktisk er ganske langt, så vi rakk en hel del i fjor - ganske mye fikk vi gjennomført. (Årsmeldingen kan leses HER)

Etter gjennomgangen ble det en halvtimes bildeshow med bilder fra turene i året som gikk. Det var nok mange som fikk lyst til å komme seg ut i kajakken underveis. Her var det både gråværsbilder og knall solskinn, sommerturer og vinterturer. Vi har hatt et rikholdig turprogram.

Så ble forsamlingen delt inn i grupper, med oppgave hva skal klubben prioritere i år, og hvordan skal vi få flere til å delta på redningsøvelser o.l. Det vi kan se helt klart ut ifra skjemaene vi har fått inn, er at redningsøvelser ønsker man flere av, og at sikkerhet skal prioriteres høyt. Og så fikk styret etterhvert en lang liste med forslag til programmet - vi kan avsløre at flere av forslagene allerede var diskutert, så da er det stor sjans for at det blir noe av! (Men HVILKE sier vi ikke riktig ennå... Følg med!)

Litt påfyll i kroppen måtte vi også ha, kaffe, kake, boller og vafler av den gode sorten. Innimellom gruppearbeidet ble det selvsagt også litt generell padle- og turprat, og det var god stemning. Flere var interessert i mer informasjon om hytta på Våje, så vi hentet fram et kart med track fra en tidligere tur fra Smines til Våje. Slik kunne man få se akkurat hvor ruta går, og Remi informerte om forholdene og farer (siste halvdel av turen er veldig værutsatt!), selve hytta og sånt.

På tide med litt mer visuell inspirasjon, tid for film. Denne gang hentet vi fram "Norway"-kapitlet på This is the Sea 4 (utgave 5 i den filmserien er forresten ventet i mars!) Her var det blant annet noen som drev avansert balansetrening, og Remi kom i etterkant med gode tips i så måte.

Etter en gjennomgang av gruppearbeidet ble det litt mer formelt igjen, og vi fant det på tide å velge et styre for klubben. Remi Nyheim ble gjenvalgt som leder, Gunn M. Hanssen ble valgt til ny kasserer, og Marian Leonhardsen som sekretær/nettskribent. Alle valgt med akklamasjon. Det ble også vedtatt å opprette konto i Sparebank1, og styret skal arbeide videre i forhold til naust og barne- og ungdomsarbeid i Hadsel, som Chipo og Fredrik har tatt initiativ til allerede. (Selvsagt i samarbeid med dem, da.)

Vi i komitéen ble kjempeglade for at så mange tok seg tid til å komme, og takker alle sammen for oppmøtet. Vi håper alle som kom trivdes og kunne tenke seg å komme tilbake ved en senere anledning. :)

Ingen kommentarer: