Program VPK 2013

PROGRAM Vesterålen Padleklubb 2013

BASSENGTRENINGER
Hver søndag i Sortlandshallen på vinteren, årets sesong er slutt. Vi starter opp igjen en tid før jul.
 

FØRSTEHJELP OG REDNING, og EKSTRAORDINÆRT ÅRSMØTE
19. april, Kleiva.
Padlesamling med oppfriskning av førstehjelp og redning på tur, og visning av padlefilm (This is the sea5). Samlingsstua på Kleiva landbruksskole. Mer info HER.


ONSDAGSRACE*
Hver onsdag - kl. 19-20 Børøya, Hadsel, 8 el. 10 km
Start fra lillebrua mellom Børøya og Hadseløya senest kl. 19.00. Møt opp i god tid! Utsetting der det passer, f.eks. på Myran 1 km forbi sykehuset. (Se etter ei stor gran, og skilt med hvor langt det er igjen til Melbu.) Selve løypa rundt øya er 7,4 km. Race så fort du kan, eller ta det som en kosetur i rolig tempo - alt er lov. Også for nybegynnere (som kan genredning/kameratredning).
- Vi starter opp i løpet av april!


Noen onsdager blir det også alternativ turrute med turleder*:
- 24. april
- 15. mai
- 5. juni


Dagstur LIFJORD
Søndag 5. mai. Ferskingtur til Lifjorden. Utsetting enten på Holm eller innerst i Lifjorden, alt etter vær. Mer info HER.

Overnattingstur Åsand (Bø Havkajakklubb)
Lørdag 11. mai. Start fra området Åsand Brygge kl. 13.00. Til Åsand kan man også gå til fots, dersom man ikke kan/vil padle. Overnatting i telt til søndag. Kontakt klubbleder Eirik Rødsand i Bø for mer informasjon/påmelding.

Overnattingstur HAMARØY
24.-26. mai, overnattingstur. Ulvsvåg mot Tannøy, Trinnøy og Tranøy. Fellestur med andre klubber, Vesterålen arrangerer. Påmelding til oss. :) Info HER. Bilder ifra turen HER.


Overnattingstur BJARKØY (omr.Meløyvær)
31.mai–2. juni. Vårtur v/padleklubben i Harstad, påmelding og mer info, se Harstad-klubbens nettside HER.

5. juni - Rull og tull familiedag på Holmstad
Vi har en trivelig dag på Holmstad-stranda, for hele familien. Vi tenner bål og griller oss middag, men har også kajakkene med for å herje litt i havet. Rulling, egenredning - det du føler for å trene mer på. Bilder fra dagen HER.


9. juni - SKJERVØYAN OG "VESTERÅLSMAT PÅ TUR"*
I samarbeid med turlag, fugleforening og hagelag blir det turdag for hele familien søndag 9. juni på Årnesan. Fugleforeninga har med teleskop, og så skal vi lære flere enkle og gode retter man kan lage på tur. Opplegget er særlig laget med tanke på de minste, så ta med hele familien! Padleklubben regner med å ta en padletur til Skjervøyene enten før eller etter arrangementet, alt etter hva klokkeslettet blir. Trening på kameratredning, egenredning og rulle ved stranda på Årnesan. 
UTPÅTURKURS*
14.-16. juni. Vi starter tursesongen skikkelig med et Utpåtur-kurs. Målgruppe er alle som kan det helt grunnleggende i padling, og ønsker å dele erfaringer og lære mer om det å være på tur. Her drar vi på tur en helg (fredag-søndag), og baker mange tema i løpet av turen. Mer info HER. Bilder ifra turen HER.Midnight Sun Experience
3.-7. juli, Sommarøya, Troms. Mer info HER.ASKR
21.07.2012-26.07.2013
Arctic Sea Kayak Race (ASKR) arrangeres som vanlig (for 23. gang i år) med base på Skipnes. Her blir det padling på alle nivåer. Det kjøres både nybegynnerkurs, og "ramble" (turpadling) kort og lang, samt maraton og surfski-konkurranse. Mer info HER.
www.askr.no */**/***


ARN - Arctic Race of Norway
- Vi samles ved Børøya i forbindelse med det store sykkelløpet. Info HER.
Bilder HER. Overnattingstur SVELLINGAN
30. aug.-1. sept. Fellestur med Harstad-klubben. Info HER
- Turen ble AVLYST

Taen, BØLGESAMLING 11.-13. oktober
Bildene ifra arrangementet finnes HER.


VINTERSOLVERVTUR til Våje 21. desember
Tur til Våje på vintersolverv har blitt en slags tradisjon etterhvert, så vi prøver oss på det i år også. Vintersolverv faller i år på lørdag 21. desember.


REDNINGSØVELSER*
I år skal vi være flinkere til å trene på egenredninger, kameratredninger, slep, rulle og så videre i realistiske forhold. Dette vil bli annonsert på Facebook.


- Programmet vil bli oppdatert etterhvert som ting blir klart. Kom gjerne med innspill også.


Kunne du tenke deg å bli medlem i klubben?
Medlemskontingent betales til bankkontonummer 4570 16 52251
Hovedmedlemskap per kalenderår: 250,-
Familiemedlemskap per kalenderår: 350,-
Husk å påføre navn, slik at man ser hvem som har betalt! Betalt medlemskap gir rett til å delta på bassengtreningene og klubbens turer gratis, samt er et must for å leie naustplass i klubbnaustet vårt.

OBS! 
Følg ellers med på vår Facebook-gruppe HER for fortløpende informasjon. (Noen turer blir nemlig til på kort varsel.) Her er det også åpent for medlemmer å søke etter turpartnere, legge ut sine egne turer og så videre.

Alle padleklubbens turer skjer på eget ansvar. Vi forutsetter også at man har satt seg inn i, og følger våre padlevettregler. De kan leses HER. (Klikkbar link)

Ingen kommentarer: