Frostlig tur i vinterlys

Foto: Marian
Første søndag i advent er en fin dag å padle. Men kaldt ble det. Bare tre stykker møtte opp for tur til tross for det nyyydeligste vær - tøff nybegynner må vi si! En liten reparasjon måtte til før start, da lukene på den ene kajakken ikke tålte frosten og ramlet løs ved (vanlig) bruk.

Foto: Remi
Men ved hjelp av litt gaffatape gikk det greit, og vi kom oss av gårde. Flatt hav og nydelige farger i naturen. Stille og fredelig, med litt fugler her og der.

Foto: Remi
Etterhvert ble det så kaldt at vi dro inn mot uvershula på Årnesan for å varme oss.

Foto: Marian
Helt overraskende var det turlagstur her, så vi kom til allerede oppvarmet hytte og bål utenfor! Og fenalår, og peppekaker. Kjempeoppvartning! Det viste seg at de hadde julebordtur i Barnas Turlag, det var derfor det var så mye folk der.

Foto: Marian
Etterhvert dro turlaget heimover, og vi ble sittende alene ved bålet.

Foto: Remi
Men så var det på tide å dra hjem før det mørknet helt. Å gå på sanden her gnaldret på samme måten som snøen gjør, når det er skikkelig kaldt. Spesielt.

En flott tur, vi håper kanskje flere tør bli med neste gang vi drar på vintertur. Det er mye nyttige erfaringer som gjøres på slike korte turer, som kan være viktig å ha med seg dersom man skal ut på litt lengre turer vinterstid. (Eller bare på høsten eller våren, når været fortsatt kan slå om mens man er borte.)

Se ellers flere bilder i bloggen til Padlemia HER.

2 kommentarer:

Kirsti Bratsberg sa...

Gode stemningsfulle bilder. Kos å følge dere:)

Vesterålen Padleklubb sa...

Takk for det! :)