Lær bergingsteknikker i varme omgivelser!

Svanerulle i Vestlofoten - klikk på bildet for å lese meir!
Utendørs fortsetter det fantastiske livet i havpadleparadiset, men i dag - søndag 25. november kl. 19 - starter også innetrening i Sortland svømmehall. Vi har kajakker og utstyr som du kan benytte, men du kan også ta med eget. Det må da være rengjort!

Meld deg inn i VPK for å delta, eller betal kun 50,- for å delta en prøvegang. Tenner du på aktiviteten og vil delta i det sosiale fellesskapet VPK betaler du medlemskap, se priser nedenfor. Støtt gjerne klubben ved å uansett putte en femtilapp i kassa som vil stå sentralt plassert på bassengkanten!

Betaler du via nettbank så skriv "[ditt navn] VPK-medlem 2013”. Send også helst en epost med kvittering eller henvisning til betalingen til vpknorge@gmail.com.

50,-   prøvegang
100,- student
250,- voksen
350,- familie
Kontingent betales til kontonr: 0530 2090264.

Innetrening fortsetter framover de neste søndagene, så lenge det er normale tilstander og ingen opphoping av røde daga. Deretter starter vi friskt på nyåret med å treffes i svømmehallen 6. januar, og fortsetter fram til neste stim med røde daga, også kalt påske.

Å trene på bergingsteknikker i kontrollerte omgivelser er en meget god investering for tur- og padleinteresserte. Eskimoruller av forskjellig sort, sjølberging, kameratredning og kroppsbeherskelse i kajakk er noen sentrale begrep som du kan få større forståelse for ved å benytte deg av det fine tilbudet fra Vesterålen Padleklubb.
Klikk på bildet for å lese om rulleteknikk


Velkommen til trening på kameratredning, eskimorulle, annen sjølberging og sosialt fellesskap med andre padleinteresserte!

Ingen kommentarer: