Vpk-tur 13, turrapport


Turen til Våje ble avholdt som planlagt, Yr truet med vind men den så vi knapt noe til på hele turen. Utover og heimover var det mest flatt hav. Litt gråvær på tur utover.

Remi hugget ved, sånn at den rekker å tørke skikkelig før den skal fyres med. To store stabler blei det tilsammen i tillegg til det som var klart fra før, så nå skal man ikke trenge å fryse der ute på ei stund.

Her er bevis til venstre i bildet. Vi måtte også fyre litt sjøl på kvelden da det blei litt småkjølig.

Strålende vær på søndag! Flatt hav og sol fra blå himmel med en skydott her og der. Turleder Remi på tur fra Våje, vi ser hytta i bakgrunnen rett til høyre for årebladet.

Siden været var så fint og vi hadde allverdens med tid, blei det en tur innom Eggholmgrunnen også. Den hører til Floholman naturreservat.

Som vanlig et lite gruppebilde med selvutløser, vi var ikke så mange på denne turen som vi ser. Flere bør hive seg med neste gang, det er kjempeflott ute på Våje, og en veldig fin tur utover. Nesten som vanlig dreiv Yr bare med fanteri denne gangen også, heldigvis.

- Forøvrig oppfordrer vi besøkende på hytta til å HUSKE å LUKKE døra til soverommet når man forlater!!! Ellers får man melde seg frivillig til neste "mink-vask". (Som er å vaske når minken har herja og grisa til.)

Ingen kommentarer: