Bølgesamling


Sett av helgen 11.-13. oktober. Da er det bølgesamling på yttersia av Vesterålen! I den grad høstværet er med oss blir det surfing, brottpadling, redning i bølger og alt vi har lyst til. DU og alle padlere i området er hjertelig velkommen. Bli med!


Utsikt fra parkeringsplassen på Taen, ned mot stranda.
Nokså skjermet område her inne, gir muligheter for de litt
mindre erfarne også i ganske heftig vær. For større
utfordringer er det bare å padle videre utover.

PÅMELDING

For å kunne leie bygdehuset, planlegge og tilrettelegge best mulig er det påmelding til Marian på tlf. 917 66 920 el. epost vpknorge@gmail.com. (Hvis du tror du kommer, men er litt usikker ennå - gi gjerne også beskjed om dét.) Påmeldingsfrist tirsdag 7. oktober. Koster det noe?
Ja, for fasiliteter, arrangering osv. er det en deltakeravgift.
Pris medlemmer i Vesterålen Padleklubb kr 300,-
Ikke medlemmer kr 400,-

Opplegg
Vi samles for ei trivelig og lærerik helg ilag. Selv om noen selvsagt har overordnet ansvar og styring for helga, bidrar vi alle til felles læring ut ifra de forutsetninger vi har. Vi tar ansvar både for oss selv og hverandre, og alle hjelper til. Vi tar utgangspunkt i hvem som deltar på samlingen, og former helgen deretter. (OBS, det er viktig at flest mulig kommer fredag kveld, så vi får utnyttet mest mulig av lørdagen til padling istedenfor organisering!) Vi sørger hver for oss for å ha med det vi trenger av mat, utstyr osv.

Hallvard Torp kommer tilbake til
Vesterålen, og blir med på samlinga.
Inspirasjonsbesøk
Det er allerede klart at vi får besøk fra havpadledistriktet Bergen. Hallvard Torp kommer en tur nordover til Vesterålen, og skal være med på denne samlingen. Vi har god grunn til å tro at han kan ha et vestlandstriks eller to å lære bort hvis vi spør pent.
Hvem er denne Hallvard?
De som deltok på ASKR kan huske ham for brottpadlekurset han holdt på hviledagen. Eller man kan ta en titt på bloggen hans HER. Han skriver også en del artikler for bladet Padling. Rett og slett en dyktig og inspirerende padler!

Hvor skal vi være?
I utgangspunktet satser vi på å ha base på Taen, på yttersida av Hadseløya. (Som alltid er det værforbehold - vi flytter til annet sted hvis det anses nødvendig.) Bygdehuset der blir vår base. Her er det stor stue, kjøkken, og toalett med dusj der vi kan få spylt utstyret. På loftet er det to rom med to senger i hvert rom, der det er mulig å slappe litt av imellom slagene. Det er imidlertid ikke godkjent rømningsvei her selv om det er vindu som kan åpnes! Vi ber derfor folk om å ta med telt for overnatting ute på den fine plenen (eller ned imot havet hvis man heller vil), da det fort blir veldig fullt inne om alle vil overnatte nede i oppholdsrommet.
Bygdehuset

Hvor er Taen? Her! (Klikkbar link)
https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=zyapkwnrVYpw.kps91JhsP3kA
Taen ligger på yttersiden - vest - på Hadseløya i Vesterålen. Rett ut her finner vi Ulvøyværet naturreservat. Taen er et populært utfartssted, hvor det blant annet er en såkalt kjærlighetssti. Har man ekstra tid her en gang, kan man for eksempel gå opp på Finnsæterkollen, med flott utsikt mot Lofoten, Bø og storhavet. Like bortafor bygdehuset ligger også et boltet klatrefelt, og lenger bort i motsatt retning kan man besøke den populære Uværshula i fjæra.

Programskisse:
Fredag fra kl. 20.00 Bli-kjent-kveld
Vi ankommer, og har en trivelig kveld ilag mens vi forbereder resten av helga.
Lørdag kl. 09.00 Bølgepadling (brott/surf/redninger)
Vi drar ut på havet og har det gøy så lenge vi orker! (Innlagt lunsjpause midt på dagen)
Søndag kl. 09.00 "Utsjekk"
Huset ryddes og rengjøres og vi flytter ut før vi starter opp på sjøen.
Søndag kl. 10.00 Bølgepadling (brott/surf/redninger)
Vi drar ut på havet og har det mer gøy!
Søndag kl. 13.00 Samling slutt
Bygdehuset ligger i flotte
omgivelser.
Hjemreise.

HUSK!
• Meld deg på tlf. 917 66 920 eller epost HIT.
• Sett deg inn i (og følg) padlevettreglene våre, se HER.
• Sjekk værvarsel og kart
• Hjelm, taueline og annet vanlig sikkerhetsutstyr
• Passende bekledning, gå ut ifra at det blir "bading"

Ingen kommentarer: